Veckobrev v.51

Hej!

Årets sista veckobrev och detta kommer senare än planerat, ber om ursäkt för det! Jag hoppas att ni har haft en riktigt trevlig och mysig jul, det har jag verkligen haft. 🙂

Eleverna har lov ett litet tag till och jag hoppas att de verkligen njuter av ledigheten. Terminen drar igång igen tisdag 9 januari kl.8.10 och tyvärr kan jag inte ge en exakt sluttid för schemat är ej klart för nästa termin men eleverna kommer inte gå längre än till 14.30.

Jag vill passa på att tacka för de otroligt fina presenterna som jag fick på julavslutningen och för det goda fikat! Personalen på skolan blev väldigt glada när jag och Marie bar upp det som blev över ;). Terminen har gått fort och jag är fortfarande så stolt över att vara mentor för 4A, vi har verkligen världens bästa klass! 🙂

I det tidigare veckobrevet skrev jag att ni skulle få ett informationsbrev om IST, tyvärr så har vi inte hunnit klart med omdömen ännu, varken jag eller Lise-Lotte. Vi båda kommer nog att sitta med dessa under nästa vecka. Jag kommer att gå igenom med eleverna hur IST fungerar när terminen drar igång så att de själva kan gå in och kolla. Ni kommer också få en instruktion hur ni kan logga in hemifrån. Vid nästa utvecklingssamtal kommer vi också kunna titta hur ert barn ligger till i varje ämne. Det som är viktigt att tänka på när ni väl går in i IST är att det är ett nytt system för hela kommunen och vi lär oss varje dag. De omdömen som ni kommer att se är för höstterminen, mycket kan hända under vårterminen så var inte oroliga om det finns rödmarkeringar. Det är också viktigt att tänka på att vi utgår från åk 4, alltså nivån är anpassad för vad en åk 4 ska kunna, inte en åk 6. Mer om detta kommer med instruktionen för inloggningen.

Avslutningsvis vill jag önska er en god fortsättning och gott nytt år! 🙂

Sjukanmälan görs på nr: 08 591 267 30, kom ihåg att ringa varje dag.
Missa inte bloggen: www.norrbacka07a.se

Vi ses nästa år! 🙂

Vänligen

Malin Andreassen och Marie Holmberg
malin.andreassen@edu.sigtuna.se

Marie.holmberg@edu.sigtuna.se

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *